Meer over Moodo interieurontwerp

Wij creëren duurzame interieurs waarin mensen meer in contact staan met de natuur. Dat doen we vanuit de principes van biophilic design. Daarbij kijken we niet alleen naar de esthetiek van een ruimte, maar ook naar hoe we met natuurlijke materialen het welzijn van de mensen in die ruimtes kunnen verbeteren.

Een omgeving die jou geeft wat je nodig hebt

Wij vertalen jouw wensen en behoeften naar een healthy & happy space. Een plek die ontspant, samenzijn bevordert, inspireert, activeert en focus biedt. De natuurlijke elementen in onze designs zijn goed voor je gezondheid, zorgen voor minder stress, betere cognitieve functies en creativiteit en een verhoogde productiviteit. Healthy, door het gebruik van gezonde en natuurlijke materialen en happy, omdat je je goed voelt in je omgeving en de materialen en producten die je gebruikt zo min mogelijk belastend zijn voor het milieu.

Niet alleen esthetisch, maar ook duurzaam en gezond

Onze ontwerpen zijn niet alleen mooi, maar de producten die we gebruiken worden ook nog eens op een goede manier vervaardigd. Duurzaam en met respect voor mens, dier en milieu.

Dat betekent een ontwerp waarin we gebruik maken van pre-used en natuurlijke materialen en lokale producten en ontwerpers. Zo creëren we een uniek interieur dat vertrouwd aanvoelt. Een interieur dat in balans is en goed is voor jouw health & happiness.

Janneke Smulders Laura Vaessen

Over Laura en Janneke

Laura Vaessen en Janneke Smulders en zijn de eigenaren van Moodo. Ze volgden dezelfde opleiding aan de HAN: 2D-, 3D-design en fotografie. Na hun studie werkten ze jarenlang in het bedrijfsleven, als ontwerper. Daarnaast hebben ze een eigen grafisch ontwerpbureau. Begin 2019 bundelen ze hun krachten. Want ze hebben dezelfde visie: creating healthy & happy spaces.

Laura over Janneke:

“Janneke is altijd bezig met creëren. Ze ziet in één oogopslag de potentie van producten en materialen en heeft een superscherp oog voor detail. Janneke weet perfect welke kleuren en materialen bij elkaar passen. Daarnaast is ze conceptueel sterk en werkt ze altijd oplossingsgericht. Ze is een echte aanpakker: als ze niet weet hoe iets moet, zoekt ze het uit. Heel bevlogen en altijd met positieve energie!”

Janneke over Laura:

“Laura heeft vernuftige ideeën om uitdagingen aan te gaan. Ze is een echte doorzetter. Niet bang om fouten te maken: you live and you learn. Laura vindt voor alle lastige interieuruitdagingen een passende en creatieve oplossing en is bouwtechnisch heel sterk. Door haar positieve en open houding kan ze heel goed met mensen omgaan en kan ze precies achterhalen wat iemand nu echt wil.”