The Green Go!

natuurlijke workshops en trainingen

Hey groene aanjager

The Green Go !

Duurzaamheid staat bij jullie bedrijf op de agenda. Jullie zijn al een tijdje bezig of maken nu een start. Maar wat is ook alweer de meest effectieve manier? Zonnepanelen, afval scheiden, elektrisch wagenpark? Of moet je gaan kijken naar hoe je product wordt gemaakt; welke grondstoffen zijn daarvoor nodig en waar komen die vandaan? Is het mogelijk om met gerecyclede materialen te gaan werken? En hoe duur is duurzaam eigenlijk? 

Deze vragen worden onder andere besproken tijdens The Green Kickstart, onze actieve en inspirerende workshop, of tijdens The Green Challenge, onze duurzame teamdag. Hierna weet je als bedrijf én als consument wat de grootste slagkracht heeft en hoe je effectief de duurzame transitie kunt inzetten.

Wil je met je collega’s in de natuur ontspannen en opladen? Dan is The Green Dive, de workshop bosbaden voor bedrijven, iets voor jou. Bosbaden komt uit Japan (Shinrin Yoku) waar dit al jaren wordt ingezet bij bedrijven. Bij een bosbad maak je actief contact met het bos door al je zintuigen te gebruiken, waardoor je weer energiek en ontspannen verder kan!

The Green Go!

Meer grip op de duurzame transitie

The Green Go!
Meer grip op de duurzame transitie

Ons aanbod 

creëert meer inzicht en draagvlak binnen je bedrijf voor de duurzame transitie en vitaliseert medewerkers door ze weer in contact te brengen met hun natuurlijke omgeving. The Green Go! Dat doen we zo:

bosbaden voor bedrijven

Sessie

Bosbaden voor bedrijven

Heb je zin om met je collega’s op te laden in de natuur? Geef je op voor een sessie bosbaden! Dat betekent dat je leuke en verbindende oefeningen gaat doen waardoor je met je volle aandacht bij het bos zal zijn, dus met al je zintuigen het bos gaat bekijken, beluisteren, ruiken en voelen. Bosbaden is in Japan ontstaan (Shinrin Yoku) en veel bedrijven bieden dit aan hun werknemers aan. Het geeft energie en het ontspant!

interactieve training duurzaamheid

Workshop

Duurzaamheid met verdieping

Wil jij graag weten hoe je het beste duurzamer kunt leven, gebaseerd op onderzoek? En wil je daarnaast de natuur op een andere manier ervaren door een bosbad te nemen? Dan is deze workshop iets voor jou!

The green challenge duurzame teamdag

Teamdag

Duurzaamheid met verdieping en ervaring

Je krijgt informatie over effectief verduurzamen en in een hackathon ga je brainstormen hoe je dit het beste in actie kunt omzetten. Met een vitaliserende sessie bosbaden tussendoor verzinnen jullie de beste ideeën. Je kunt de dag ook afsluiten met een biologisch etentje en gezellig kampvuur.

“Als je denkt dat je te klein bent om een verschil te maken, ga dan eens slapen met een mug.”

Dalai Lama

“Als de muizen samenwerken, verplaatsen ze samen een olifant.”

Dr. Rudolf Steiner

“How you climb a mountain is more important than reaching the top.”

Yvon Chouinard

De trainers

Elsbeth Booy trainer duurzaamheid

Elsbeth Booy

Trainer, ambassadeur van ‘De verborgen impact’ & Shinrin Yoku gids

Wat ik ben: energiek en enthousiast. Deze energie breng ik graag over op de deelnemers van mijn trainingen. Ik geef met veel plezier presentatie- en gesprekstechnieken aan studenten van de TU Delft, de Universiteit Utrecht en de Hogeschool Utrecht.

Als trainer van ‘De Verborgen Impact’ geef ik lezingen en workshops over duurzaamheid. Ook heb ik lessen over duurzaamheid ontwikkeld en gegeven aan leerlingen en docenten.

In 2021 heb ik een opleiding tot Shinrin Yoku gids (bosbadgids) afgerond. Ik heb sindsdien meerdere workshops bosbaden gegeven aan studenten van de Hogeschool Utrecht en aan medewerkers van de TU Delft.

Laura Vaessen duurzame inspirator

Laura Vaessen

Ontwerper met een groen hart, ondernemer & docent

In mijn werk als interieurontwerper bij Moodo kom ik vaak bij bedrijven. Als ik dan uitleg wat ik doe en hoe ik werk (natuurlijk en circulair) is de opmerking regelmatig: binnen budget! Als ik ze dan meeneem in mijn verhaal worden ze altijd enthousiast. Want hoe gaaf is het als een bedrijf ook op díe manier een bijdrage kan leveren? Niet alleen aan de gezondheid van hun medewerkers, maar ook aan het milieu, bínnen budget!
Dit verhaal deel ik dan ook graag op events als gastspreker.

Binnen de duurzame transitie zie ik veel kansen, ik heb een positief toekomstbeeld. Door anderen praktische handvaten te geven wordt het vanzelf geen weg van ‘minder’ en ‘dingen laten’, maar juist een leuke uitdaging. Je ziet mogelijkheden in plaats van beren op de weg. Je krijgt zin om aan de slag te gaan.

De locaties

De hoorneboeg Duurzame training

De Hoorneboeg

Buitenplaats voor inspiratie

Hoorneboeg 5
1213 RE Hilversum

De hoorneboeg Duurzame training

De Groene Afslag

Pleisterplaats voor de wereld van morgen

Amersfoortsestraatweg 117
1251 AV Laren

Liever een incompany workshop? Neem contact met ons op.

De locaties

De hoorneboeg Duurzame training

De Hoorneboeg

Buitenplaats voor inspiratie

Hoorneboeg 5
1213 RE Hilversum

De hoorneboeg Duurzame training

De Groene Afslag

Pleisterplaats voor de wereld van morgen

Amersfoortsestraatweg 117
1251 AV Laren

Liever een incompany workshop? Neem contact met ons op.

Contact

Wil je meer weten over ons aanbod? Wil je uitvinden of dit jouw organisatie verder kan helpen? The Green Go! brengt inzicht en plezier in duurzaamheid.

Bel, app, mail ons of 

The Green Go !

©The Green Go! – The Green Go! is onderdeel van Moodo website en volgt dan ook dezelfde Cookieverklaring