Project omschrijving

Interieuradvies interieurontwerp beach house moodboard

Interieuradvies | ruimte voor ontspannen, eten, koken en hobby

Beachvibes

De opdrachtgevers voor dit project werken erg hard. Hun grote wens is dan ook om bij thuiskomst een vakantiegevoel te hebben. Omdat deze woning vlakbij het water ligt en turquoise een van hun lievelingskleuren is kwamen we al snel op het concept ‘Beachvibes’.
Dit ontwerp is bestemd voor een nog te bouwen woning. In een vroeg stadium moeten al knopen worden doorgehakt voor onder andere gevelindeling, stroompunten en lichtpunten. Met een tijdig ontwerp voorkom je teleurstelling achteraf. Nu zitten de lichtpunten op de goede plekken, de elektriciteit en internet komen op de juiste plaatsen de ruimte binnen en schuiven de tuindeuren naar de meest gunstige kant open.

Sustainable
Deze opdrachtgevers voeren zelf de realisatie uit. We hebben in het ontwerp veel gebruik gemaakt van natuurlijke materialen. Daarnaast geven we advies voor realisatie voor gezonde materialen en tips voor local en sustainable design.

Facts
Opdrachtgever: Particulier
Locatie: Lent – Nijmegen
Ruimte: Open ruimte met ruimte voor ontspanning, eten en koken

Interieuradvies interieurontwerp beachvibes materialen

Materiaal en kleurvoorstel passend in het concept ‘Beachvibes’.
Veel gebruik van lichte materialen en kleuren om het strandgevoel te creëren. Een iets vergrijsde kleur turquoise is als accentkleur in de hele ruimte terug te vinden.

Interieuradvies interieurontwerp beach house keuken

Materiaal en kleurvoorstel voor de keuken. Een witte keuken met grijs keukenblad past mooi bij het zwarte kookeiland met hetzelfde grijze blad. Accent voor de achterwand een natuurlijke marmer met turquoise gloed. Mooie accessoires in zwart en glas voor de extra bite.

Interieuradvies interieurontwerp beach house plattegrond indelingsplan

Indelingsplan/ plattegrond
De indeling voor de achtergevel en voorgevel is meegenomen in het ontwerp. Er is rekening gehouden met de looplijnen. Er is ruimte voor actief en ontspannen leven. Er is een ruimte gecreëerd waar je je even terug kunt trekken, ruimte voor hobby (pianospelen) en voor deze zoveel mogelijk zitplaatsen gecreëerd rekening houdend met de lichtinval en stand van de zon. Zo kunnen ze een krantje lezen in de ochtendzon en ontspannen in de avondzon.

Interieuradvies interieurontwerp beachvibes lichtplan

Verlichtingsplan
Er is gebruik gemaakt van diverse soorten verlichting. Onder andere puur functionele verlichting (boven kook- en schiereiland keuken) en puur decoratief (boven zithoek). Door veel lichtbronnen in een ruimte te gebruiken kun je het altijd naar wens aanpassen.

3D visualisatie ruimte voor eten en ochtendzon ontspanning.

Interieuradvies interieurontwerp beachvibes relax zithoek

3D visualisatie ruimte voor ontspanning in de avondzon en ruimte voor hobby.