Interieuradvies en interieurontwerp Nijmegen

Ga je een nieuwe woning bouwen of een bestaande woning verbouwen? Of wil je jouw bedrijfs-, winkel- of horecapand opnieuw inrichten in en omgeving van Nijmegen? Dan helpen wij graag met interieuradvies en interieurontwerp!

Interieurontwerp in Nijmegen en omgeving

We werken in heel midden Nederland met een basis in Nijmegen en Utrecht. Naast de verschillende interieurvragen waar we mee kunnen helpen, is het ook mogelijk om een volledig interieurontwerp te laten maken. Dit kan helpen bij het inrichten van je winkelpand, bedrijfspand, zorgcentrum, wellnesscentrum of je (nieuwe) woning.

We denken graag van het begin af aan mee bij de metamorfose-, bouw- of verbouwplannen. Door ons vroeg in het project te betrekken, kunnen we professioneel en objectief advies geven. Een interieuradvies en interieurontwerp in Nijmegen dat aansluit op de wensen.

Wij ontwerpen duurzame interieurs waarin mensen meer in contact staan met de natuur. Dit heeft positieve effecten op de gezondheid in body & mind. Of je er nu woont, werkt of ontspant. Met onze visie op duurzaamheid, biophilic design en het gebruik van natuurlijke materialen maken wij een interieurontwerp die zorgt voor een goede balans tussen health & happiness.

Wat kun je van ons als interieuradviseur verwachten?

Ondanks dat veel mensen online, in de (woon)winkels en magazines genoeg inspiratie vinden om het interieur in te richten, valt het toch niet mee en bekruipt er weleens een onzekerheid op het moment dat er een aanpassingen of aankoop gedaan moet worden.

Als interieurontwerper geven we advies op het gebied van architectuur, (woon)stijl, indeling, verlichting, aankleding, meubels, accessoires, planten en styling. We vertalen dat naar een moodboard met kleurenplan, indelingsplan, lichtplan, shoppinglist en niet te vergeten een groenplan.

Duurzame
interieurs
Creating
healthy & happy spaces

Niet alleen esthetisch, maar ook duurzaam en gezond

Onze ontwerpen zijn niet alleen mooi, maar de producten die we gebruiken worden ook nog eens op een goede manier vervaardigd. Duurzaam en met respect voor mens, dier en milieu.

Dat betekent een ontwerp waarin we gebruik maken van pre-used en natuurlijke materialen en lokale producten en ontwerpers in Nijmegen. Zo creëren we een uniek interieur dat vertrouwd aanvoelt. Een interieur dat in balans is en goed is voor jouw health & happiness.

Een omgeving die jou geeft wat je nodig hebt

Wij vertalen jouw wensen en behoeften naar een healthy & happy space. Een plek die ontspant, samenzijn bevordert, inspireert, activeert en focus biedt. De natuurlijke elementen in onze designs zijn goed voor je gezondheid, zorgen voor minder stress, betere cognitieve functies en creativiteit en een verhoogde productiviteit. Healthy, door het gebruik van gezonde en natuurlijke materialen en happy, omdat je je goed voelt in je omgeving en de materialen en producten die je gebruikt zo min mogelijk belastend zijn voor het milieu.

Interieurontwerp entreegebied zorginstelling

Interieurontwerp entreegebied zorginstelling. Als je bewoners, werknemers en bezoekers meer in contact brengt met natuur in het gebouw voelen ze zich meer op hun gemak en dat heeft veel positieve effecten op de gezondheid.

Hoe ziet het interieuradvies traject eruit?

Oriëntatie

Eerst plannen we een gratis verkennend gesprek waarin we de interieurwensen achterhalen. We kijken onder andere naar de architectuur (indeling) van het pand en de ruimte, welke gebruiksfuncties wenselijk zijn, de stijl die aanspreekt, de sfeer, welke meubels en/of accessoires er zijn en behouden kunnen worden en de inval van het daglicht. We nemen foto’s van de huidige situatie als dat mogelijk is. We bespreken materialen, kleuren, vloer- en raambekleding, akoestiek,  beplanting, verlichting en inrichting. In dit gesprek kijken we of het project in het vaste aanbod valt, anders maken we een offerte op maat. 

Visualisatie

Na akkoord offerte gaan we onze ideeën visualiseren in de vorm van een moodboard in de stijl, sfeer, kleuren en materialen die passen bij jouw wensen en krijg je een beeld van de mogelijke inrichting. Wij kijken bij een interieurontwerp niet alleen esthetisch naar een ruimte, maar ook naar hoe we het welzijn van de gebruiker kunnen verbeteren. Dat doen we vanuit het principe van ‘biophilic design’. Natuurlijke elementen staan hierbij centraal. Dit heeft veel positieve effecten voor de gezondheid van body en mind.

Moodboard tandheelkundig centrum

Moodboard tandheelkundig centrum. Hierin proef je de sfeer, zie je de vormen, kleuren en materialen van het interieurontwerp.

Indien wenselijk maken we 3D aanzichten van de ruimte, een lichtplan, een groenontwerp, tekenen van meubels op maat en geven we meubel- en accessoire advies. We helpen bij de selectie van behang, meubelstoffering, raamdecoratie, zitmeubels, kleuradvies en geven advies over lichtinval.

Hiervan maken we een presentatie waarmee je zelf uit de voeten kan of waarna je de realisatie aan ons uitbesteed. 

Realisatie

De realisatie is altijd op maat. Wij werken onder andere samen met specialisten zoals interieurbouwers, aannemers, architecten, specialisten op het gebied van interieurbeplanting en geurbeleving. Zelf kunnen we aan de slag met het eventuele aankopen van meubels, accessoires, de styling en het coördineren van de realisatiefase; het aansturen van (ver)bouw tot het interieur volledig aan de verwachtingen voldoet.

Als interieurstyliste & interieuradviseur in Nijmegen kun je ons inschakelen bij de start van je bouw- of verbouwplannen, maar natuurlijk ook in een later stadium. We helpen graag bij de inrichting, afwerking of opfrissing van jouw woon- of werkpand.

We denken graag met je mee. Door onze ervaring houden we rekening met zaken waar jij niet meteen aan denkt. Daarnaast geven we professioneel advies over indeling van ruimtes, keuze van materialen en de inzet van vakmannen.

Bij de afwerking of inrichting van jouw woning of bedrijf in Nijmegen geven we professioneel interieuradvies waarmee je de ruimte(s) een fijne sfeer geeft, het een stukje gezonder maakt en het welzijn bevordert. 

Wat zijn de kosten voor interieuradvies Nijmegen?

Of het gaat om het veranderen van de indeling van je woonkamer of de totale inrichting van een bedrijfspand, wij houden altijd rekening met je budget. Ook kleine veranderingen kunnen al veel brengen!Interieuradvies interieurontwerp slaapkamer

3D visualisatie slaapkamer. De nis om het bed geeft een veilig en geborgen gevoel. Dit helpt bij het tot rust komen en beter slapen. 

B2B interieuradvies Nijmegen

Ook voor grote(re) projecten kun je bij ons terecht. Wij ontwerpen volgens het principe van ‘biophilic design’. Biophilic design versterkt het contact tussen de mens en de natuur. Het benut de gezondheidsvoordelen van die biologische band. Dit leidt tot voordeel op het gebied van welzijn. Een biofiele omgeving zorgt voor daling van bloeddruk, hartslag en stresshormoon en bevordering van concentratie, productiviteit en creativiteit. Dit heeft al tot veel voordeel geleidt in het bedrijfsleven, de gezondheidszorg, retail, recreatie, vastgoed en het onderwijs. Niet alleen op het gebied van welzijn, maar ook economisch. Het kan kostenbesparend werken als je het goed in zet.

Zakelijke projecten lopen altijd volgens een offerte op maat, neem hiervoor contact met ons op. Interieurontwerp zorg tandartspraktijk

Indelingsplan tandheelkundigcentrum. Door Biophilic design toe te passen in het interieurontwerp van de tandartsenpraktijk zijn patiënten meer op hun gemak en hebben minder angst voor de tandarts.

Iedere ruimte is anders en heeft recht op persoonlijke aandacht. We hebben veel ervaring en hebben aanbod voor elk budget en ieders stijl. Omvangrijke projecten voor villa’s, kantoren, gezondheidscentra en winkelinrichtingen tot (kleinere) appartementen en gezinswoningen. Voor elk project zijn er ontelbaar veel mogelijkheden.

Ben je benieuwd naar interieuradvies dat écht iets voor je doet?

Aarzel dan zeker niet om ons te bellen voor een kennismakingsgesprek: 06 422 33 459 of stuur ons even een e-mail: info@moodo.nl.

Wil je meer weten over interieuradvies en interieurontwerp rondom Nijmegen? Neem dan contact met ons op.